Route naar de Tindalvilla

Met het openbaar vervoer

De Tindalvilla is lopend vanaf het NS Station Naarden-Bussum in ongeveer zes minuten te bereiken.

Op Spoor 2 westzijde aangekomen: Verlaat het station via de trap en volg het pad tot de spoorwegovergang met rechts de Nieuwe ’s Gravelandseweg. Na ca. 600 meter vindt u de Tindalvilla aan uw linkerhand, tegenover het Willem de Zwijger College.

Op Spoor 1 oostzijde van Hilversum aangekomen: Ga door de tunnel onder het spoor door naar de westzijde. 

Volg de het voetpad langs de weg schuin-rechts, de Nieuwe ‘s-Gravelandse weg. Na ca. 600 meter vindt u de Tindalvilla aan uw linkerhand, tegenover het Willem de Zwijger College.

Met de auto

Vanuit Amsterdam
Grote weg A1, afslag 7 Bussum-Naarden. Ga richting Naarden Hotel Jan Tabak. Bij de stoplichten gaat u linksaf de Brediusweg op. Deze weg volgt u tot u via de spoorovergang vanzelf op de Nieuwe ‘s Gravelandseweg komt. Deze weg met rode fietsstroken volgt u 600 meter tot u bij de Spiegelkerk bent gekomen. Daar kunt u parkeren, schuin tegenover de kerk en het Willem de Zwijger College staat de Tindalvilla op de hoek van de Schimmellaan. U wandelt door de poort met de pilaren en Jugendstilhekken naar de villa.

Vanuit Amersfoort /Utrecht
Volg de A1 richting Amsterdam. Neem afslag 7 Naarden-Bussum en kies de weg richting Naarden en Hotel Jan Tabak. Bij de stoplichten gaat u linksaf de Brediusweg op. Deze weg volgt u tot u via de spoorovergang vanzelf op de Nieuwe ‘s Gravelandseweg komt. Deze weg met rode fietsstroken volgt u 600 meter tot u bij de Spiegelkerk bent gekomen. Daar kunt u parkeren, schuin tegenover de kerk en het Willem de Zwijger College staat de Tindalvilla op de hoek van de Schimmellaan. U wandelt door de poort met de pilaren en Jugendstilhekken naar de villa.