Route naar de Tindalvilla

Met het openbaar vervoer

De Tindalvilla is lopend vanaf het NS Station Naarden-Bussum in ongeveer zes minuten te bereiken. Verlaat het station via de trap aan het einde van het perron. Neem de rechtertrap naar boven toe. Volg de het voetpad langs de weg schuin-rechts, de Nieuwe ‘s-Gravelandse weg. Na ca. 600 meter vindt u de Tindalvilla aan uw linkerhand, tegenover het Willem de Zwijger College.

Met de auto

Vanuit Amsterdam
Grote weg A1, afslag 7 Bussum-Naarden. Ga richting Naarden Hotel Jan Tabak. Bij de stoplichten gaat u linksaf de Brediusweg op. Deze weg volgt u tot u via de spoorovergang vanzelf op de Nieuwe ‘s Gravelandseweg komt.┬áDeze weg met rode fietsstroken volgt u 600 meter tot u bij de Spiegelkerk bent gekomen. Daar kunt u parkeren, schuin tegenover de kerk en het Willem de Zwijger College staat de Tindalvilla op de hoek van de Schimmellaan. U wandelt door de poort met de pilaren en Jugendstilhekken naar de villa.

Vanuit Amersfoort /Utrecht
Volg de A1 richting Amsterdam. Neem afslag 7 Naarden-Bussum en kies de weg richting Naarden en Hotel Jan Tabak. Bij de stoplichten gaat u linksaf de Brediusweg op. Deze weg volgt u tot u via de spoorovergang vanzelf op de Nieuwe ‘s Gravelandseweg komt.┬áDeze weg met rode fietsstroken volgt u 600 meter tot u bij de Spiegelkerk bent gekomen. Daar kunt u parkeren, schuin tegenover de kerk en het Willem de Zwijger College staat de Tindalvilla op de hoek van de Schimmellaan. U wandelt door de poort met de pilaren en Jugendstilhekken naar de villa.