Optreden Brackman Trio verplaatst naar het volgende seizoen

8 januari 2022 zouden de jonge talenten van het Brackmann Trio hun opwachting maken in de Tindalvilla. De lockdown die naar verwachting de gehele maand januari aanhoudt, voorkwam dit optreden.

We overleggen met het Brackman Trio over een datum in het 35e seizoen.

Dat we met hen een voortreffelijk jong trio hadden binnengehaald kunt u zelf nog even vast stellen met onderstaande informatie en link naar een opname van AVRO/TROS Radio.

“De jonge talenten op viool, cello en piano, Tim Brackman, Kalle de Bie en Rik Kuppen, maken veel indruk op het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht 2020Young Artist in Residence van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht 2020, Tim Brackman, en zijn mede-musici Rik Kuppen en Kalle de Bie vormen samen het Brackman Trio. Tijdens het middagconcert op dinsdag 28 december 2020 speelde  het trio Brahms’ Pianotrio nr. 3, Dvořáks Pianotrio in e “Dumky”en Liszt’s Tristia voor pianotrio.

12 februari staat Arno Bornkamp (meester saxofonist en winnaar Nederlandse Muziekprijs) met pianist Jan Lust op het programma. U bent van harte welkom.