Zomerconcert Daria van den Bercken 15:00 uur buiten in de tuin

Het weer is volgens verwachting 28 juni tussen 2 en 7 uur droog.
Daria van den Bercken kan 15:00 optreden in de openlucht
Volgens de verwachting en de gedetailleerde buienradar van het KNMI zal het tussen 14 en 19 uur droog zijn. Dat betekent dat Daria eenmalig zal optreden om drie uur en wij de vleugel op het bordes achter de Tindalvilla rollen zoals we eerder hebben gedaan in 2016 voor Nino Gevtadze en 2018 en Muza Rubackyte in 2018.Daria heeft in Amsterdam veelvuldig in de openlucht gespeeld en in Sao Paulo zelfs met haar vleugel hangend in de lucht gespeeld dus bereid flexibel te zijn.Mocht zondagmorgen blijken dat de voorspelling anders zal uitpakken dan is wie voor 17 juni zijn kaart kocht welkom in de eerste groep 15:00 uur en iedereen die nadien zijn kaart kocht of reserveerde welkom in de 2e 16:30 uur.